What we do

Omheiningen en vlonders
Rozenveld Hoveniers

Wilt u een nieuwe schutting? Of een Omheining? Of bent u bezig met het maken van een vlonder?

Voor bouwwerken zoals een schutting, vlonder of omheining is voor iedere klus een aparte aanpak nodig. Van welk soort materiaal het ook is en welke vorm het ook heeft, feit blijft dat het een apart element in de tuin vormt, dat daar als zodanig gerealiseerd of geplaatst moet worden.

Voor het plaatsen van bouwwerken is geen algemene werkwijze te noemen, daarvoor zijn ze te divers. Wel geldt voor iedere plaatsing, dat deze goed ingepland moet worden, zodat er geen schade ontstaat aan eerder gerealiseerde projecten in de tuin.

Voorbeelden zijn: Een beeld dat alleen met zwaar transport op zijn plaats kan worden gezet, moet over de rest van de tuin heen voor deze netjes gemaakt is; Een waterelement heeft elektra nodig, deze moet aangelegd worden voor de bestrating gelegd is en de grond die uit het gat voor de ton komt kan in een vroeg stadium nog gemakkelijk over de tuin verspreid worden.

Zeer Ervaren

Waarom kies je voor Rozenveld Hoveniers

Rozenveld Hoveniers is een bedrijf met 9 medewerkers, gevestigd aan het Panderpad 2 te Gieten in de gemeente AA en Hunze van de provincie Drenthe.

Samen werken wij met veel plezier in de tuinen van onze klanten.Wij maken én onderhouden deze op een kwalitatief hoogwaardige manier.

Om u een indruk te geven van onze manier van werken en waar wij ons dagelijks mee bezig houden kunt u onderstaande bedrijfsfilm bekijken.

Services

Tuinontwerp

Terrassen en Looppaden

Opritten en bestrating

Omheiningen en Vlonders

Tuinonderhoud

Vraag een gratis offerte aan

0592 264 110
info@rozenveldhoveniers.nl