Wat wij doen

Terrassen en looppaden

Rozenveld Hoveniers

Wilt u bezig met uw terrras? of nieuwe looppaden maken?

Daar iedere aanleg verschillend is, is de werkwijze dat ook. Toch is er wel een lijn te vinden.

Als eerste wordt bepaald wat voor aanleg er moet gebeuren en op wat voor voorwaarden. Het werk kan op urenbasis of door een offerte gerealiseerd worden.  Bij een offerte is bij aanvang van het werk duidelijk wat er gaat gebeuren en wat het resultaat zal zijn. Als er veel onzekerheden zijn voor beide partijen, dan wordt er vaak op uren gewerkt.

Daarna kan de aanleg beginnen. Eerst wordt er gesloopt of tijdelijk verwijderd voor hergebruik. Dan komt het grondwerk. Vervolgens wordt de aanleg in grote lijnen gerealiseerd. Tenslotte de afwerking nauwkeurig volgens de offerte en de oplevering met de klant.

Zeer Ervaren

Waarom kies je voor Rozenveld Hoveniers

Rozenveld Hoveniers is een bedrijf met 9 medewerkers, gevestigd aan het Panderpad 2 te Gieten in de gemeente AA en Hunze van de provincie Drenthe.

Samen werken wij met veel plezier in de tuinen van onze klanten.Wij maken én onderhouden deze op een kwalitatief hoogwaardige manier.

Om u een indruk te geven van onze manier van werken en waar wij ons dagelijks mee bezig houden kunt u onderstaande bedrijfsfilm bekijken.

Services

Tuinontwerp

Terrassen en Looppaden

Opritten en bestrating

Omheiningen en Vlonders

Tuinonderhoud

Vraag een gratis offerte aan

0592 264 110
info@rozenveldhoveniers.nl