Wat wij doen

Opritten en bestrating

Rozenveld Hoveniers

Bezig met uw oprit of wilt u nieuwe bestrating?

Als het grondwerk is gedaan, kunnen de cunetten voor de bestrating worden afgetrild en afgereid (uitgevlakt). Eventueel kan de ondergrond, indien noodzakelijk, met portland worden gestabiliseerd.  Daarna kan de bestrating, zoals uitgezocht in de ontwerpfase, worden gelegd.

Er bestaan een aantal verschillende legwijzen: halfsteens-, keper-, elleboog-, dubbel-elleboog en wildverband.

De kantafwerking kan ook op verschillende wijzen: met beton- of natuursteenbanden; met een verlaagde kantsteen van hetzelfde of een ander materiaal, met een rollaag of zonder kantafwerking. Vaak is dit mede afhankelijk van het soort bestratingsmateriaal en de plaats van de bestrating.

De grote vlakken worden eerst gelegd, dan worden de restanten aangeknipt of gezaagd en daarna de banden of andere kantafwerking gezet. Tenslotte wordt het geheel geveegd en daarna afgetrild ( behalve tegels) en ingeveegd.

Zeer Ervaren

Waarom kies je voor Rozenveld Hoveniers

Rozenveld Hoveniers is een bedrijf met 9 medewerkers, gevestigd aan het Panderpad 2 te Gieten in de gemeente AA en Hunze van de provincie Drenthe.

Samen werken wij met veel plezier in de tuinen van onze klanten.Wij maken én onderhouden deze op een kwalitatief hoogwaardige manier.

Om u een indruk te geven van onze manier van werken en waar wij ons dagelijks mee bezig houden kunt u onderstaande bedrijfsfilm bekijken.

Services

Tuinontwerp

Terrassen en Looppaden

Opritten en bestrating

Omheiningen en Vlonders

Tuinonderhoud

Vraag een gratis offerte aan

0592 264 110
info@rozenveldhoveniers.nl