Wat doen wij
Tuinontwerp

Rozenveld Hoveniers

Op zoek om je tuin op te frissen of

een nieuw leven in te blazen?

Ontwerpen is een vak, daarom besteden wij bij Rozenveld Hoveniers het maken van een tekening uit aan een specialist: Raatjes tuinontwerp en adviesbureau uit Winschoten.

Er bestaat een vaste werkwijze bij het realiseren van een ontwerp.

Eerst moet natuurlijk de vraag bij de klant ontstaan. Vaak ontstaat dit door ontevredenheid over de huidige situatie in de tuin. Samen maken we dan met een lijst van wensen. Deze combineren wij dan met een aantal noodzakelijke (maat)gegevens om tot een goed ontwerp te kunnen komen. Deze gegevens gaan naar de tuinarchitect.

De architect maakt van de gegevens, samen met zijn kennis, het tuinontwerp. Deze bestaat uit drie onderdelen te weten: de tuintekening, de materiaallijst en het beplantingsplan.

Wij leveren de tekening dan bij u af en bespreken deze. Als u akkoord bent, volgt het offerteproces.

Uw wensen gaan voor het grootste deel de inhoud van de nieuwe tuin bepalen. Wensen kunnen gaan over vormgeving, elementen, bouwwerken of beplanting. Hoeveel wensen u kwijt kunt in uw tuin is afhankelijk van de grootte en randvoorwaarden rondom de tuin.

Zeer Ervaren

Waarom kies je voor Rozenveld Hoveniers

Rozenveld Hoveniers is een bedrijf met 9 medewerkers, gevestigd aan het Panderpad 2 te Gieten in de gemeente AA en Hunze van de provincie Drenthe.

Samen werken wij met veel plezier in de tuinen van onze klanten.Wij maken én onderhouden deze op een kwalitatief hoogwaardige manier.

Om u een indruk te geven van onze manier van werken en waar wij ons dagelijks mee bezig houden kunt u onderstaande bedrijfsfilm bekijken.

Services

Tuinontwerp

Terrassen en Looppaden

Opritten en bestrating

Omheiningen en Vlonders

Tuinonderhoud

Vraag een gratis offerte aan

0592 264 110
info@rozenveldhoveniers.nl