uw hovenier

Rozenveld Hoveniers bv uit Gieten, uw tuinman van noord Nederland.

Rozenveld Hoveniers is een veelzijdig en klantgericht hoveniersbedrijf, actief in aanleg en onderhoud van de buitenruimte bij particulier, bedrijf en overheid.

Aanleg tuin in Assen of Rolde en omgeving

Wij verzorgen de aanleg van een gazon, border, straat of bouwwerk in de tuin, maar ook iedere complete tuin of park, in privébezit, van vereniging van eigenaren of gemeente, met evenveel creativiteit, functionaliteit en kwaliteit in de omgeving Assen of Rolde. De aanleg kan geschieden in onderling overleg of door een tuintekening te laten maken, hiervoor schakelt Rozenveld Hoveniers een onafhankelijk tuinarchitect in. Er wordt gewerkt op basis van prijzen die via een offerte tot stand komen of op regie basis. Ook ondersteunen wij klanten die zelf veel willen doen met de werkzaamheden waar zij niet in gespecialiseerd zijn of niet het juiste gereedschap voor hebben.

Onderhoud

Rozenveld Hoveniers pleegt onderhoud van de groene buitenruimte voor al zijn klanten. Het jaarrond maaien van het gazon, het onderhoud van de borders en netjes houden van bestrating en bouwwerken. Maar ook het eenmalig klepelen van ruig terrein of vernieuwen van borders of gazon, of met de hogedrukreiniger schoonmaken van de bestrating. Voor klanten die graag zelf werken in de tuin maar voor snoeiwerk van hagen, bomen of struiken graag ondersteuning willen, komen wij met plezier langs om deze speciale werkzaamheden te doen. Ook het gezamenlijk herinrichten van de borders kan gedaan worden. Met de kennis van de beplanting van onze vakkrachten kan dit tijdens het werk maar ook kan er een beplantingsplan geschreven worden en de beplanting geleverd.

Aangesloten bij:

Rozenveld Hoveniers bv is lid van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) en de SHNN (Samenwerkende Hoveniers Noord Nederland), vakman bij NL-Label , VCA gecertificeerd en erkend Aeqor leerbedrijf.

[custom-facebook-feed]
Risico op tekenbeet in eigen tuin blijkt stuk groter dan gedacht

Risico op tekenbeet in eigen tuin blijkt stuk groter dan gedacht

Wageningen University & Research heeft uit een tekentelling in tuinen geconcludeerd dat er ook teken in kort gemaaid gras zitten. Eerder werd aangenomen dat dit niet het geval was, maar nu blijkt dus dat teken ook op terrassen met gras tussen de tegels en in borders...

Bladluis op een eenvoudige manier bestrijden

Bladluis op een eenvoudige manier bestrijden

Wanneer je een mooie plant hebt en hij zit onder de witte, zwarte of groene beestjes, betekent dat vaak dat er bladluis op je plant zit. Om je plant gezond en mooi te houden, is het dan zaak zo snel mogelijk van de bladluis af te komen. Dit kan op een aantal vrij...